Privat konsultation Face Reading

Står du i ett vägskäl? Vill du veta om du använder dig av din fulla potential? Har du reaktionsmönster du inte förstår?   Ditt ansikte berättar kanske saker du inte är medveten om själv eller så ger det dig bekräftelse på egenskaper du anat men inte riktigt vågat tro på. Boka en konsultation med Eva-Marie Janelo på Neosoma. Mottagning både i Stockholm och Eskilstuna.

Står du i ett vägskäl?

Vill du veta om du använder dig av din fulla potential?

Har du reaktionsmönster du inte förstår?

Ditt ansikte berättar kanske saker du inte är medveten om själv eller så ger det dig bekräftelse på egenskaper du anat men inte riktigt vågat tro på.

Är du orolig för ditt allmänna hälsotillstånd?

När du kommer för att få en face reading går det till så att jag ställer en del frågor och medan vi samtalar läser jag av ditt ansikte.  Jag berättar för dig om de förmågor, erfarenheter och möjligheter som ditt ansikte visar.

Färgskiftningar och markeringar i ditt ansikte kan berätta mycket om hur dina inre organ arbetar. Genom att avläsa dessa tecken kan du vinna värdefull kunskap om ditt aktuella hälsotillstånd.
Av den information ditt ansikte ger kan jag ge dig råd i hur du skulle kunna förändra din livsföring och dina matvanor för att optimera din hälsa.

Jag tar emot för privat konsultation i Eskilstuna och i Stockholm.

Jag erbjuder även möjlighet att genomföra en face reading via Skype. Då behöver jag först några foton på dig så att jag kan göra en föranalys av ditt ansikte. Detta följs sedan upp av ett videosamtal via Skype ca 30 minuter. I samband med bokning ger jag dig instruktioner hur du ska skicka in bilder till mig.

Välkommen att boka tid!

Kostnad 1200 kr exkl moms eller 1500 inkl moms


Klient som berättar om Face Reading konsultation

Sin egen erfarenhet och nytta av privat konsultation face reading.

 

Var rädd om din bokade tid!

Vid förhinder ska tiden avbokas senast 1 vecka före. Ej avbokad tid debiteras i sin helhet