Grundkurs i Face Reading

InnehĂ„llet i denna kurs bygger frĂ€mst pĂ„ den kunskap som undervisas av den vĂ€rldsledande auktoriteten inom kinesisk face reading –Professor Lillian Pearl Bridges, USA

KURSLEDARE: Master Face Reader Eva-Marie Janelo. Verksam inom österlÀndsk medicin sedan 1994. Utbildad av Lillian Pearl Bridges vid Lotus Institute Inc, USA

Resan att kunna öka förstÄelsen för andra mÀnniskor börjar alltid med att vi förstÄr oss sjÀlva bÀttre. Under kursen kommer vi genom praktiska gruppövningar att studera och kartlÀgga kursdeltagarnas egna ansikten. Genom övningarna kartlÀgger vi de signaler vi sjÀlva sÀnder ut genom vÄr egen ansiktsmimik samt de linjer och markeringar som vÄra egna ansikten bÀr pÄ.

Alla som pĂ„ nĂ„got sĂ€tt möter mĂ€nniskor i sitt arbete har stor nytta av kunskaperna som förmedlas under denna kurs. Exempel pĂ„ sĂ„dana yrkesgrupper Ă€r akupunktörer, kroppsterapeuter, hudterapeuter, psykoterapeuter, psykologer, HR ansvarig och chefer.

Kursen krÀver inga förkunskaper. NÀr kurs administreras av extern arrangör kan det dock ibland krÀvas specifika krav pÄ förkunskap anpassade till specifik yrkesgrupp.

Jag har gÄtt grundkurs i Face Reading. Den har gett mig insikter om mig sjÀlv som jag direkt kunde ta till mig och kunskaper om andra mÀnniskor som gör det lÀttare att förstÄ dem. Det Àr oerhört spÀnnande att höra om alla linjer och former som alla betyder nÄgot och som ger mig mer kunskap om bÄde mig sjÀlv och alla andra. Nu förstÄr jag mer om hur olika ansiktsdrag Àr kopplade till vÄra personligheter och Àven till vÄra inre organ. De insikter jag fÄtt kan jag ocksÄ anvÀnda till att fÄ bort nÄgon linje och uppskatta en annan. Linjer som tidigare var ett tecken pÄ att jag börjar bli Àldre Àr nu ett tecken pÄ livserfarenhet och kunskap, en pÄminnelse om att livet bestÄr av bÄde glÀdje och sorg. Eva-Marie Àr fantastiskt duktig, hon har en djup kunskap som hon delar med sig av pÄ ett enkelt sÀtt. Hon svarar pÄ varenda frÄga som jag som nyfiken elev har. Stor tack för 2 intensiva dagar. Jag hoppas det kommer en uppföljning.
— Ann-Sofie von SchĂ©ele
Face Reading, ett verktyg för att i första hand förbÀttra förstÄelsen av dig sjÀlv. Men ocksÄ hur du pÄ ett bÀttre sÀtt kan möta dina kollegor, kunder och potentiella samarbetspartners genom att kunna lÀsa av vad deras ansikten berÀttar. Boka kurs genom Eva-Marie Janelo pÄ Neosoma. Stockholm, Eskilstuna och hela Sverige.

DAG 1 – PSYKE OCH KÄNSLOR

InnehÄll: Dag 1 ger direkta verktyg för att i första hand förbÀttra förstÄelsen av dig sjÀlv. Men ocksÄ hur du pÄ ett bÀttre sÀtt kan möta dina kollegor, kunder och potentiella samarbetspartners genom att kunna lÀsa av vad deras ansikten berÀttar.

Ansiktets form, dominanta drag samt linjer och rynkor berÀttar hur du fungerar som mÀnniska mentalt och emotionellt, vilka erfarenheter du har med dig i din historia, samt vilka möjligheter du har i framtiden om du fÄr tillgÄng till din fulla potential och vÀljer att utveckla dig mot denna medvetet.

Linjer och rynkor i ansiktet uppstÄr genom att vÄra kÀnslor orsakar omedvetna, upprepade rörelser i vÄra ansiktsmuskler. Dessa rörelser manifesteras sÄ smÄningom i en linje som finns dÀr Àven nÀr vi inte Àr i den kÀnslan. Genom medvetenhet om vÄra kÀnslor kan vi förÀndra vÄrt sÀtt att reagera, tÀnka och handla. NÀr hÀmmande kÀnslor medvetandegörs och medvetet bearbetas förÀndras de emotionellt kopplade ansiktsmusklernas rörelser och linjer kommer att mattas ut och ibland helt försvinna.

DAG 2 – DEN FYSISKA HÄLSAN

InnehÄll: Dag 2 inriktas pÄ hur man kan avlÀsa tecken av medicinska obalanser i ansiktet. Inom traditionell kinesisk medicin har ansiktsdiagnostik anvÀnts i flera tusen Är. Ansiktet Àr uppdelat i zoner som kan berÀtta om det aktuella hÀlsotillstÄndet. FÀrgskiftningar, markeringar och skuggor berÀttar om hur vÄra inre organ arbetar.
Vi kommer att gÄ igenom samtliga zoner i ansiktet och vilka organ som Àr kopplade till dessa specifika zoner.

Tecken pÄ obalans i vÄra inre organ gÄr att avlÀsa mÄnga Är innan sjukdom uppstÄr. Att lÀra sig att kÀnna igen tecken i ansiktet kan ge möjlighet till behandling av potentiell sjukdomsrisk innan obalanserna har utvecklats till manifesterad sjukdom.

Kurskostnad: 

5000:- exkl. moms (6250:- inkl. moms)
Fika, kurskompendium och kursintyg ingÄr.